• 0 536 442 51 78
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
TheConnection
2750
Çevrimdışı
Mustafa KOZAK
1998
05545434442
Keklikpınarı Mah.
Mezun
Yabancı Diller Eğitimi Bölümü
23 yaşında ODTÜ mezunu, kurumsal tecrübeli İngilizce öğretmeniyim. Amerika'da Florida eyaletinde 1 yaz boyunca Walt Disney Company bünyesinde 'International College Program' programına katıldım. Ayrıca 4 yıldır Türkiye Zeka Vakfı gönüllüsüyüm. Öğretmenlik stajımı Ankara Atatürk Lisesi'nde yaptım.
Yüz yüze veya ONLINE, bireyin öğrenme profiline göre düzenlenmiş şekilde dersler vermekteyim. Her yaş grubu ve her İngilizce seviyesinden öğrencim ile (online ve yüz yüze) başarılı tecrübelerim var. Hem okul derslerine yardımcı olarak hem de özel olarak listening, speaking, reading, writing veya grammar üzerine çalışmalar yapabiliriz. Sınavlara yönelik programım mevcuttur.
Özellikle ilkögretim ve lise düzeyinde derslerimde yalnızca İngilizce öğretmek için değil, genel anlamda daha başarılı, özgüvenli ve duyarlı öğrenciler yetiştirmek için çalışıyorum. Bu amaçla öğrencilerimle daha iyi bağlar kurabilmek için devamlılığı önemsiyorum.
Online görüşmeler için tüm Türkiye'den bireylere özel ders verebilirim. Daha fazla sorularınız ve tanışmak için beni arayabilirsiniz. CV, Online ders videosu, grup dersleri vs.)
İstendiği takdirde sağlanabilir.
Öğrencinin Evi, Öğretmenin Evi
Evet
150 TL
Türkçe
Türkçe
TEOG, Lise (Okula Destek), YDS Hazırlık
0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders