• 0 501 370 12 25
  • 0 555 679 47 84
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tolunay için Özel Ders Bilgileri

img_20180723_172733_1.jpg

Bilgiler

Adı Tolunay
Doğum Yılı 1994
Eğitim Durumu Lisans (Öğrenci)
Bölümü Maden Mühendisliği Bölümü
Yaşadığı Semt Keçiören - Etlik
Verdiği Dersler İngilizce ve LGS Matematik, Fen Bilgisi
Ders Mekanı Öğrencinin Evi, Öğretmenin Evi ve ODTÜ
Ders Ücreti (Saat) 100
6 Yıllık Özel Ders Tecrübesi

Bu eğitmenden ders almak için site koordinatörlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim için: 0 530 304 27 21

Bu profilde verilen bilgilerin doğruluğu odtuludenders.com ekibi tarafından birebir görüşmeler ve belgeler aracılığıyla saptanmıştır.

 

Verdiği Dersler Hakında Bilgiler

LGS Hazırlık Dersleri

İngilizce

2012 yılından bu yana ODTÜ'de eğitim almanın ve buna ek olarak 2 yıl kadar Avrupa'da bulunmuş olmanın avantajlarından dolayı ileri seviye İngilizce dil yetkinliğine sahibim. Başka bir dilde okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerinin o dilde düşünebilme yetisinin artırılmasıyla mümkün olduğu kanaatindeyim. Bu nedenle İngilizce derslerinde öğrencilerimi zorlamamak kaydı ile İngilizce konuşmaya ve anlatmaya teşvik ederek çalışmayı tercih ediyorum. Düzeltilmesi gereken hataları öğrencinin fark ederek düzeltmesi için sözlü müdahale ile tarafımdan değil işaretli ritüellerle karşı taraflı olmasına özen gösteriyorum.

Matematik ve Fen Bilgisi

Üniversiteye girdiğim 2012 yılından bu yana matematik ve fen alanında birçok öğrenciyle çalışma fırsatı buldum. Sınava hazırlanan öğrencilerim ile konu anlatımını kısa tutup hayatın içinden örneklerle zenginleştirerek soru çözümüne ağırlık vermeye çalışıyorum. Pek çoğumuzun da yaşadığı gibi zaman yetiştirememe ve stres ile baş edememe gibi sorunların üstesinden gelmek için gözetimimde olmak kaydıyla -ki bu hataya zamanında yapılan müdahalenin en etkili çözümüdür- kısıtlı bir süre içinde deneme veya test çözmelerini isteyerek hız kazanmalarına; içsel motivasyonlarının arayışı ile kaygı düzeylerini 'optimum' noktada tutarak stresi yönetmelerine destek olmaya çalışıyorum.

ODTÜ'nün kendine özgü oluşturduğu öğrenme ortamında kendisini eğitmiş bir birey olarak, matematik ve fen ana bilimlerinin temel taşlarının öğretiminde bilimi tanıyan ve bilen gelecek nesilleri yetiştirmek ilkesiyle hareket ediyorum. Ezberci tüm sistemlere eleştirel bakan ve öğrencilerime de bunu aşılayan bir eğitmen olabilmek kaygısı ile onlara sadece öğretimde değil eğitimde de katkıda bulunmaya çalışıyorum. Eğitim geçmişimizin bize verdiği bilgiler ışığında öğrencilerime eğitimli-tahmin tekniğini özümsetmek; bilim ve gerçeklik kavramları arasında analoji kurmalarını ön planda tutarak dersleri 'öğrenmelerine' yardımcı olmak; öğrenileni içselleştirerek hatalarını minimize etmelerine destek olmak vizyonuyla çalışmaya gayret gösteriyorum.

Eğitim Geçmişi

1999-2008  ODTÜ Kolej
2008-2012

Kırkkonaklar Anadolu Lisesi

 

 

Kişisel Detaylar

Okul dışında Tiyatro ile ilgileniyorum. 3 yıldır tiyatro ve beden dili eğitimi alıyorum. Sahne fobisi, topluluk önünde konuşmak, iş görüşmesi gibi konularda da öğrencilere ve yetişkinlere yardımcı olabilirim.

0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders