• 0 501 370 12 25
  • 0 555 679 47 84
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Merve Polat için Özel Ders Bilgileri

img_20180921_153754.jpg

Bilgiler

Adı Merve Polat
Doğum Yılı 1994
Eğitim Durumu Master (Öğrenci)
Bölümü Matematik Bölümü
Yaşadığı Semt Çankaya
Verdiği Dersler YKS Matematik, Üniversite Dersleri
Ders Mekanı Eğitmenin Evi, ODTÜ, Öğrencinin Evi, Kafe
Ders Ücreti (Saat) 125₺
6 Yıllık Özel Ders Tecrübesi

Bu eğitmenden ders almak için site koordinatörlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim için: 0 536 442 5178

Bu profilde verilen bilgilerin doğruluğu odtuludenders.com ekibi tarafından birebir görüşmeler ve belgeler aracılığıyla saptanmıştır.

Verdiği Dersler Hakında Bilgiler

YKS Hazırlık Dersleri

Fizik

Yaklaşık altı yıldır özel ders veriyorum. LGS ve Üniversite sınavlarına hazırlık yapan birçok öğrenci ile çalıştım. Öncelikle öğrencilerin seviyesini tespit ederek programımızı ona göre oluşturuyorum. Genellikle hafta 4-6 saat civarı ders yapıyoruz. İhtiyaç durumuna göre ders saatini arttırılıp azaltılabiliyor. Alanım matematik olduğu için konuyu kalıcı bir şekilde püf noktalarıyla verip direk çok soru çözme şeklinde devam ediyorum. Ne kadar çok soru çözülürse öğrencinin o kadar pratik ve başarılı olacağına inanıyorum. Bu işleyişte okuduğu okulun ders kitabı baz alınarak konu kalıcı şekilde veriliyor. Ekstradan öğrencinin seviyesine göre belirlediğim bir test kitabıyla ödev kontrolünü yapıyorum. Benimle birlikte de gerekirse kendi hazırladığım sorularla öğrenciyi daha çok düşünmeye yönlendirerek çalışıyorum. Şimdiye kadar bu şekilde çok fazla öğrenci ile başarıya ulaştık.

Eğitim Geçmişi

2007-2012 Afyon Süleyman Demirel Fen Lisesi
2003-2017 ODTÜ Matematik Bölümü

Kişisel Detaylar

Çoçukluğumdan beri aslında dışa dönük bir insanım. İletişim ve ikna kabiliyetim yüksek diyebilirim. İnsanın kendisini doğru ifade edebilmesinin en önemli şey olduğunu düşünüyorum. Bu yanımızı da geliştirmenin en geçerli yolu benim için kitap okumak. Ekstra vaktim olduğu durumlarda yüzmeye çalışıyorum.

0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders