• 0 501 370 12 25
  • 0 555 679 47 84
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Miraç için Özel Ders Bilgileri

image_6483441pp.jpg

Bilgiler

Adı Miraç
Doğum Yılı 1995
Eğitim Durumu Lisans (Öğrenci)
Bölümü Endüstri Mühendisliği
Yaşadığı Semt Aşağı öveçler
Verdiği Dersler LGS Tüm Dersler, YKS Matematik ve Geometri Dersleri
Ders Mekanı Kendi Evi, Öğrencinin Evi, Kafe ve Ofis
Ders Ücreti (Saat) 90₺ 
4 Yıllık Özel Ders Tecrübesi

Bu eğitmenden ders almak için site koordinatörlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim için: 0 536 442 5178

 

Bu profilde verilen bilgilerin doğruluğu odtuludenders.com ekibi tarafından birebir görüşmeler ve belgeler aracılığıyla saptanmıştır.

Verdiği Dersler Hakında Bilgiler

 

YKS Hazırlık Dersleri

Matematik-Geometri

ODTÜ Endüstri Mühendisliği bölümünde 3.sınıf öğrencisi olarak öğrenimime devam etmekteyim. 2016 yılından bu yana lise düzeyinde öğrencilere analitik düşünce yetisi kazandırmak amacı güderek matematik ve geometri derslerine yardımcı oluyorum. Sınava hazırlık sürecinin öğrenciler üzerinde yarattığı stres ile baş etme yöntemlerinin keşfedilmesi ve zaman yönetimine ilişkin metotların kazandırılmasına odaklı çalışıyorum. Yaratıcı düşünme ve evrimsel düşünmenin kazanımlarıyla donanmış eğitimci vizyonunu benimsemiş bir eğitmen olarak öğrencilerime diğer ana bilimlerin proje ödevlerinde de destek olmaya çalışıyorum.

LGS Tüm Dersler

İlk ve orta okul düzeyinde tüm ana bilim derslerinin temelinin kavranmasına ve oluşturulmasına odaklı çalışıyorum. Öz disiplin, sorumluluk ve görev bilinci olmayan öğrencilere bu becerilerin kazandırılmasına yönelik koçluk yapıyorum. Uluslararası geçerliliği birincil olan İngilizce dil derslerinde konuşma ve yazma becerilerinin geliştirilmesi; okuma ve anlama yetisinin artırılmasına ilişkin kendi öğrenme sürecimde keşfettiğim yöntemlerle onlara destek olmaya çalışıyorum.

Eğitim Geçmişi

2013- ODTÜ Endüstri Mühendisliği
2009-2013 Bolu Fen Lisesi
   

Başarılar

ÖSYM 2013 LYS MF-4 Alanında Türkiye 1097.'liği
ÖSYM 2013 LYS MF-3 Alanında Türkiye 1532.'liği
ÖSYM 2013 LYS TM-1 Alanında Türkiye 546.'lığı
ÖSYM 2009 SBS Türkiye ilk %1'lik dilim
Kişisel Detaylar


İşini severek yapan ve detayları çok önemseyen biriyim. İnsan ilişkileri noktasında kendimi doğru bir şekilde ifade edebiliyor, etkili iletişim ve konuşma becerilerimin yüksek olduğunu düşünüyorum. 

4 senelik profesyonel dans geçmişim var. Coğrafya ve tarih alanlarına büyük ilgi duyuyorum ve bu alanlara ilişkin okumalar yaparak kendimi geliştirmeye özen gösteriyorum. Boş zamanlarımda çoğunlukla koşmayı ve resim yapmayı tercih ediyorum. Arkadaşlarımla zaman bulabildikçe vakit geçirip sosyalleşmeye önem veriyorum. Başarılarımı bu sosyal becerilerime borçlu olduğumu düşünüyorum.
0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders