• 0 501 370 12 25
  • 0 555 679 47 84
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hasret için Özel Ders Bilgileri

img_20200303_144649pp.jpg

Bilgiler

Adı Hasret Merve
Doğum Yılı 1995
Eğitim Durumu Lisans (Öğrenci)
Bölümü ODTÜ İşletme
Yaşadığı Semt ODTÜ Kampüs
Verdiği Dersler LGS Tüm Dersler, YKS Matematik ve Fizik
Ders Mekanı Kendi Evi, Öğrencinin Evi, ODTÜ ve Kafe
Ders Ücreti (Saat) 80-90₺
2 Yıllık Özel Ders Tecrübesi

Bu eğitmenden ders almak için site koordinatörlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim için: 0 536 442 5178

Bu profilde verilen bilgilerin doğruluğu odtuludenders.com ekibi tarafından birebir görüşmeler ve belgeler aracılığıyla saptanmıştır.

Verdiği Dersler Hakkında Bilgiler

İlkokul ortaokul tüm dersler, lise her sınıf matematik, dil anlatım ve 9 ile 10. Sınıf fizik dersi veriyorum. 4 senedir 30a yakın öğrencim oldu. Seviye ve eksiklere göre ders zamanlarını ve kitapları ayarlıyorum. Ödevlendirme ve işlediklerimizin kontrolü için zaman zaman sınav yapıyorum. Ayrıca okul yazılılarından önce örnek yazılılar getirerek sorulabilecek konular ve detaylar hakkında çalışıyoruz.

Eğitim Geçmişi

1995 Niğde doğumluyum. İlköğretimi Niğde Cumhuriyet İlköğretim Okulunda okuduktan sonra 478 puanla Niğde Fen Lisesine yerlestim. Daha sonra LYS matematik sinavinda 10 soru kaydırma yaparak hedefimin çok altında Anadolu Üniversitesi Elektrik Elektronik mühendisliğine yerleştim. Hazırlık sınıfını başarıyla tamamlayarak 1. sınıfta okulu bıraktım ve daha yüksek hedefler için calıştım. 490 puan ilk 2000'lik sırlamanın içinde yer alarak ODTÜ İşletme bölümüne yerleştim. Pes etmeyince her şeyin olabileceğini bizzat yaşayarak ögrendim. Ve ogrencilerime bu tecrübeler ışığında sınav koçluğu da yaparak dersler veriyorum. Gelin oyle bir yelkenli hazırlayalım ki rüzgar nerden eserse essin bizi hedefimize götürsün!

Başarılar

Odtü İşletme bölümü öğrencisiyim. İlk 2000'lik sıralamada yer alarak 490 puanla bu bölüme yerleştim.


Kişisel Detaylar

Geleneksel okçulukla ilgileniyorum. Kitap okumayı ve kitap değerlendirmesi yapılan ortamlara katılmayı seviyorum. Belgesel izlemeyi ve imkanım oldukça da doğa yürüyüşlerine gitmeyi tercih ediyorum.

0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders