• 0 501 370 12 25
  • 0 555 679 47 84
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cenk için Özel Ders Bilgileri

img_20200312_154744pp.jpg

Bilgiler

Adı Cenk
Doğum Yılı 1995
Eğitim Durumu Lisans (Öğrenci)
Bölümü Makine Mühendisliği
Yaşadığı Semt 100.yıl-Çankaya
Verdiği Dersler LGS Tüm Dersler, YKS Matematik, Fizik ve Kimya Dersleri
Ders Mekanı Öğrencinin Evi, Öğretmenin Evi, Kafe
Ders Ücreti (Saat) 90-120
3 Yıllık Özel Ders Tecrübesi

Bu eğitmenden ders almak için site koordinatörlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim için: 0 5360 304 27 21

Bu profilde verilen bilgilerin doğruluğu odtuludenders.com ekibi tarafından birebir görüşmeler ve belgeler aracılığıyla saptanmıştır.

Verdiği Dersler Hakkında Bilgiler

LGS Hazırlık Dersleri

Tüm Dersler

2013 YGS alanında Türkiye 209.'luğu derecem var. Bu başarıyı orta okul temelime dayandırıyorum. LGS sınavına hazırlanan öğrencilerle kendi yöntem ve soru çözüm taktiklerimi de onlara öğreterek başarı elde etmelerine katkıda bulunabildiğime inanıyorum.

YKS Hazırlık Dersleri

Matematik, fizik ve kimya konusunda öğrencilerin çok zorlandığını biliyorum, ancak şu ana kadar verdiğim özel derslerde bu sorunların hiç birinin derslerin zorluğu ile ilgili olduğunu görmedim. Öğrencilerin çoğunlukla bu bilimlerin temelinin doğru zamanda doğru şekilde atılmamasından kaynaklı başarısızlık yaşadığını düşünüyorum. Lise ve orta okul temelli eğitim ve öğretimin nasıl verileceği konusunda edindiğim tecrübeler ışığında ve kendi başarılarıma dayanarak ürettiğim yöntemler aracılığıyla birçok öğrenciye katkıda bulunacağım kanaatindeyim. Birebir eğitimin sınava hazırlık sürecindeki öğrenciler için başarı elde etmiş öğrencilerle çalışmasının farklı yöntem ve pratikler açısından kazanımlarına ciddi bir destek yarattığına inanıyorum. Kendi eğitim-öğretim hayatımda öğrendiklerimi, bilgilerimi, keşfettiğim yöntemleri ve pratikleri onlarla paylaşmaktan her zaman mutlu olacağım.

Eğitim Geçmişi

Orta okulu İzmir'de köklü bir devlet okulunda, liseyi özel bir Alman kolejinde burslu olarak tamamladım. 2013 yılında ODTÜ makine mühendisliğini kazandım.

Başarılar

ÖSYM 2013 LYS MF-3 Alanında Türkiye 6008.'liği
ÖSYM 2013 LYS MF-4 Alanında Türkiye 5448.'liği
ÖSYM 2013 LYS YGS Alanında Türkiye 209.'luğu

Kişisel Detaylar

Futbol oynuyorum ve org öğrenmeye çalışıyorum. Müziğe olan yoğun ilgimden dolayı kendi bestelerimi yapmak istiyorum. Bunun için müzik alanında kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders