• 0 501 370 12 25
  • 0 555 679 47 84
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Buse için Özel Ders Bilgileri

img_20200302_131817pp.jpg

Bilgiler

Adı Buse
Doğum Yılı 2000
Eğitim Durumu Lisans (Öğrenci)
Bölümü Biyoloji Bölümü
Yaşadığı Semt Yüzüncüyıl Mahallesi - Çankaya
Verdiği Dersler YKS Biyoloji, LGS Tüm Dersler ve İngilizce
Ders Mekanı Kendi Evi, Öğrencinin Evi, ODTÜ ve Kafe
Ders Ücreti (Saat) 80-90₺
2 Yıllık Özel Ders Tecrübesi

Bu eğitmenden ders almak için site koordinatörlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim için: 0 530 304 27 21

 

Bu profilde verilen bilgilerin doğruluğu odtuludenders.com ekibi tarafından birebir görüşmeler ve belgeler aracılığıyla saptanmıştır.

Verdiği Dersler Hakkında Bilgiler

YKS Hazırlık Dersleri

Biyoloji

ODTÜ Biyoloji bölümünde 1.sınıf öğrencisi olarak eğitimime devam etmekteyim. Üniversiteye hazırlandığım süreçte biyoloji alanında arkadaşlarıma yardımcı oldum. 2019 yılından itibaren öğrencilerimle 'ezberci ve kalıcı olmayan' biyoloji öğretim kalıplarının dışına çıkarak analojik tekniklerle bilgiyi doğru algılama ve benimsemelerine yardımcı olmaya odaklı çalışıyorum. Sınav sürecinin yakın geçmişimde olması nedeniyle müfredata hakim ve alanında güncel bir eğitmen olarak tüm soru tipleri ve çözüm tekniklerini etkili bir şekilde aktarmaya ve öğrencilerime akademik başarılarında destek olmaya çalışıyorum.

LGS Tüm Dersler

İlk ve orta okul düzeyinde tüm derslerde öğrencilere okul ve sınav kaygılarının giderilmesi odaklı adımlar izleyerek destek olmaya çalışıyorum. Başarılı bir akademik geçmişin temellerinin bu yaşlarda atıldığı gerçeğini göz önünde bulundurarak öğrencilerime genel tekrar alışkanlığı kazandırmak, disiplinli ve düzenli ders çalışmak, kaygı düzeyini 'optimum' noktada tutmalarına yardımcı olarak stres ve başarısız olma korkusu ile baş etme yöntemlerini keşfettikleri sürece katkıda bulunmak misyonuyla birebir çalışma sürecini zenginleştirmeye odaklı çalışıyorum.

Eğitim Geçmişi

2018- ODTÜ Biyoloji Bölümü
2014-2018 Eskişehir Anadolu Lisesi
2006-2014 Taşova Atatürk Orta Okulu

Başarılar

ÖSYM TYT MF Alanında Türkiye 60.000.'liği
ÖSYM AYT MF Alanında Türkiye 48.000.'liği
ÖSYM TEOG %2'lik dilim

Kişisel Detaylar

Müze gezmekten ve belgesel izlemekten hoşlanırım, yemek yapmayı severim. İlgi alanlarımdan bir diğeri olan arkeoloji alanında verilen seminerleri ve düzenlenen gezileri titizlikle takip ederim. Bulunduğum yerlerde gezip görebileceğim yerleri keşfetmekten; mimari zenginliklerini ve tarihini öğrenmekten çok keyif alırım. Matematiğe olan büyük ilgimden dolayı üniversiteye başladığım yıldan beri ODTÜ Matematik topluluğunun aktif bir üyesiyim.

0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders