• 0 501 370 12 25
  • 0 555 679 47 84
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Batuhan için Özel Ders Bilgileri

img_20200302_145206pp.jpg

Bilgiler

Adı Batuhan
Doğum Yılı 1997
Eğitim Durumu Lisans (Öğrenci)
Bölümü Fizik Bölümü      
Yaşadığı Semt Ayvalı
Verdiği Dersler YKS Fizik, AYT Matematik
Ders Mekanı Öğrencinin Evi, Ofis, Kafe ve ODTÜ
Ders Ücreti (Saat) 80₺
3 Yıllık Özel Ders Tecrübesi

 Bu eğitmenden ders almak için site koordinatörlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim için: 0 536 442 5178

 

Bu profilde verilen bilgilerin doğruluğu odtuludenders.com ekibi tarafından birebir görüşmeler ve belgeler aracılığıyla saptanmıştır.

Verdiği Dersler Hakkında Bilgiler

YKS Hazırlık Dersleri

Fizik ve Matematik

Üniversite sınavına hazırladığım birçok öğrencim oldu. Son yıllardaki değişiklikleri öğrencilerimle birlikte takip ettiğim için YKS sınav müfredatına hakimim. Birçok öğrencim fizikteki formülleri ezberleyerek başarabileceğini düşünüyordu. Ama o kadar çok formülü ezberlemek zor olduğu için ve son yıllardaki fizik sınavları biraz daha yoruma dayalı olduğu için öğrencilerime daha ziyade fiziğin temelini anlatmaya çalışıyorum. O soruyu okuduğunda öğrencinin yapacağı ilk şeyin hemen formülü hatırlamaya çalışmak değil de öncelikle o olayın arkasındaki fiziği kavramak olduğuna inanıyorum.

Öğrencilerime sadece fizik değil matematikte de yardımcı oluyorum. Matematik özel ders tecrübem de bulunduğu için aynı zamanda AYT matematik anlatabilirim veya gerektiği durumlarda sadece soru çözüm olarak da yardımcı olabilirim.

 

Eğitim Geçmişi

2016- ODTÜ Fizik Bölümü
2011-2016 Ankara Atatürk Lisesi

Kişisel Detaylar

Öğrencilerle öğretmek-öğrenci ilişkisinden ziyade ağabey-kardeş ilişkisi kurmaya özen gösterir, bunu yaparken de ciddiyeti kaybettirmeyecek ölçüde olmasına dikkat ederim. Bilim dersleri her zaman birçok kişi tarafından anlatılabilir fakat bu tür bir bağ yakalayabilmek başka bir iletişim formülünden geçmektedir. Öğrencilerimle aramda kurmaya önem verdiğim bu bağ hem öğrencinin ders esnasında keyif alması ve veriminin artmasına hem de hayatın her alanında danışabileceği bir profil oluşturmam sebebiyle ona rehberlik edebilmeme yardımcı olur. 

0 Yıllık
Tecrübe
0+
ODTÜ'lü Eğitmen
0 Farklı
Alanda Özel Ders
0+
Özel Ders